EETHUIS ROYAL PARADISE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Royal Paradise. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 10:01 De bezorger bood excuses aan voor laat bezorgen, maar voor mij was het snel. De roti is zacht met erwt vulling. En de kruiden heel neutraal vind ik lekker. En alles was mooi verpakt.
8 sep 2022 om 19:34 Heerlijke roti en nasi met kipkerrie!!
4 sep 2022 om 20:23 Het eten was lekker! Alleen een beetje jammer dat je 3 plakjes komkommer krijgt voor €0,50 en je de peper bij de sauto extra bij moet bestellen. Verder alles lekker en zeker voor herhaling vatbaar!
3 sep 2022 om 0:29 Accurate delivery and delicious roti!
10 jul 2022 om 20:46 Lekkere roti en nasi en zeer snel bezorgd
8 jul 2022 om 20:37 Weer erg lekker gegeten. Vriendelijke bezorger en goed warm. Graag wel de bakjes peper wat meer vullen. De hoeveelheid in het bakje is echt heel sneu, helemaal als je er extra voor moet betalen. Dit moet er toch eigenlijk standaard bij.
7 jul 2022 om 23:22 Laatst een keer roti bij ander restaurant besteld. Wat viel dat tegen zeg! Eethuis Royal Paradise heeft wat ons betreft echt de allerlekkerste roti!
30 jun 2022 om 22:17 Broodje was verzadigd met vocht en vet gebakken banaan was weinig smaak tekort ook veelste vet. Jammer!
27 jun 2022 om 1:39 Was weer heerlijk en precies op tijd!
26 jun 2022 om 20:20 Heerlijke roti vega en Baka Bana gegeten. Vriendelijke bezorger. Volgende keer bestel ik hier weer!
9 jun 2022 om 22:58 We bestellen hier regelmatig. Zoals altijd was het eten weer super!
19 mei 2022 om 20:17 Niet naar mijn smaak zal ik maar zeggen…