EETHUIS ROYAL PARADISE

EETHUIS ROYAL PARADISE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Royal Paradise. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 20:17 Niet naar mijn smaak zal ik maar zeggen…
22 apr 2022 om 5:48 Al meerdere keren besteld. Altijd vriendelijke bezorger. De roti en soto zijn favoriet en erg lekker. Zeker een aanrader!
21 feb 2022 om 20:19 Er zat weinig kousenband in de bakjes, gewoon een paar die boven op de aardappelen waren gegooid. Aardappelen en pompoen waren genoeg. Er zat weinig dhaal vulling in de roti. Zuurgoed was alleen maar een paar plakjes komkommer met een vieze smaak.
20 feb 2022 om 20:07 Delivery was good. The roti and bami were delicious. However the Tempeh was burned unfortunately.
19 feb 2022 om 19:48 Erg lekker gegeten. Bami ketjap was enorm smaakvol en meer dan voldoende. Broodje hete kip erbij voor de lekkere trek was ook erg lekker. Snelle bezorging en het eten was nog enorm warm. Aanrader!
29 jan 2022 om 22:56 Heerlijk gegeten! Was de tweede keer dat ik bij dit restaurant eten bestelde. Ga het zeker nog eens doen.
24 jan 2022 om 7:59 €20 saoto soep door het toilet kunnen spoelen. Soep was koud en helemaal zwart geworden omdat het oude soep was. Super vies! Gebeld om te klagen, ik kon 4 dagen later nieuwe soep krijgen. Zegt genoeg over hoe vers de producten zijn die ze verkopen!
23 jan 2022 om 22:00 Lam was heel erg droog. Het lamsvlees gerecht hoort met jus/saus. Heel jammer kan veel beter lijkt me!
23 jan 2022 om 5:36 Bezorging was keurig op tijd, eten was goed warm en smaakte heerlijk.
15 jan 2022 om 8:13 Wij hadden Roti met kip besteld Het eten was goed op temperatuur, Zeer lekker en ruim binnen de tijd bezorgt
9 jan 2022 om 0:32 Eten was goed niet heel warm. Bezorging zeer slecht en was langer als de 90 min welke je kan selecteren in de beoordeling. 18:15 besteld en 21:15 ontvangen.
8 jan 2022 om 21:02 Lekker!